Over onze praktijk in Den Bosch

Onze praktijk is gevestigd in 1978 door Ot Deman. Aanvankelijk als algemene praktijk voor Fysiotherapie. In de daarop volgende jaren zijn er de specialisaties Manuele Therapie en Orofaciale fysiotherapie aan toegevoegd. Vanaf 1986 is het team versterkt met Wilfried van Grinsven die in 2010 is toegetreden als partner in de praktijk. Sindsdien draagt de praktijk de naam Fysiotherapie Deman & van Grinsven.

Het team

In 2016 is Mariken van Wijk-Swarts toegetreden tot onze praktijk met als specialisatie Manuele Therapie. Sinds 18 maart 2019 is ook Roderick van Os ons team komen versterken.

Ons team staat voor hoge kwaliteit van zorgverlening. Wij geven daar invulling aan door ons voortdurend te scholen, onze kennis te verbreden en te verdiepen en we nemen kennis van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Optimale zorgverlening

Om optimaal zorg te verlenen is onze praktijk in 2012 volledig gerenoveerd, compleet met een goed geoutilleerde oefenruimte en moderne behandelruimtes.

De goede sfeer binnen ons team en de bereidheid om onderling onze expertise uit te wisselen draagt bij aan een optimaal werkklimaat en goed eindresultaat voor onze patiënten.